Hoe geld besparen op luiers of pamper?

0
1146
© Depositphotos

Kosten voor baby’s kunnen behoorlijk oplopen. Met wat geluk heb je net je gehele geboortelijst van je familie en vrienden gekregen. Maar nu beginnen de kosten pas te komen. Kleertjes, verzorgingsproducten, maar vooral luiers, of in de volksmond pampers genaamd. Wist je dat een baby in zijn eerste geboortejaar ongeveer 2000 pampers verbruikt?

Een baby verbruikt de eerste weken gemiddeld 8 luiers per dag!

Om te besparen op luiers of pampers bekijk je best al eens of je liever wegwerpluiers of de katoenen versie wil. Beide hebben hun voor en hun nadelen. Katoenen luiers hebben het voordeel dat ze minder belastend voor het milieu zijn, je spaart dus al een paar bomen en wat olie uit. De kostprijs voor katoenen luiers is een heel pak lager en kan je al snel enkele honderden euro’s per jaar besparen, je mag de energiekost voor het wassen natuurlijk niet onderschatten.

Kies jij voor een merkluier of huismerk?

Je kan veel besparen door de goedkopere huismerk luiers te nemen. Deze zijn steeds een heel stuk goedkoper dan een merkluier. Houd voor ogen dat een huismerk luier toch wel wat in kwaliteit inboet waardoor je er al eens wat extra zal verbruiken.

Besparen op merkluiers

De meesten onder ons gebruiken natuurlijke merkluiers zoals Pampers, Zwitsal, … babytjes hebben al snel minder uitslag omdat deze luiers/pampers van een veel betere kwaliteit is.
Merkluiers vind je altijd wel in aanbieding of in promotie. Door deze in promotie kopen zal je toch al snel een stevige korting ontvangen.

Wij onderzochten een paar grotere webshops en kwamen tot de constatie dat onderstaande webshops toch wel de beste en vooral de goedkoopste merkluiers verkopen in bulk of voordeelverpakkingen.

Vergelijken loont, klik daarom door naar deze webshops om alle prijzen te kunnen vergelijken en de beste promotie of voordeelkorting op de kop te tikken.

Eenvoudig en snel pampers prijzen vergelijken? Check luiergids.be/pampers