Tips om goedkoop een iPhone te kopen in België

0
1558
© Apple

Waar kan je in België goedkoop een iPhone kopen? De IPhone 7, 8 of een iPhone Plus zijn goed beschikbaar in België. Om de goedkoopste een iPhone te kopen zal je toch wat moeten vergelijken in de verschillende webshops. Hierdoor zal je enorm kunnen besparen op een iPhone. Als je de nieuwste iPhone X wil kopen, zal je het woordje “Goedkoop” toch even achterwege moeten laten.

Bekijk hier promoties

Koop een ouder model

Een iPhone gaat echt wel verschillende jaren mee. Zo kan je bijvoorbeeld steeds 1 model ouder kopen. Deze zijn steeds goedkoper. Kies bijvoorbeeld een iPhone 7 ipv de nieuwste iPhone 8. Of een iPhone 8 ipv de nieuwe IPhone X (10). Er zitten zeker snelheid en functie verschillen op, maar jij hebt dan wel een coole iPhone! Hieronder enkele prijzen van een iPhone 7 bij verschillende verkopers.

Waar een goedkope iPhone 7 kopen?

Om een goedkope iPhone 7 of iPhone 7 plus vind je hier! Of toch allesinns verschillende prijzen waardoor jij kan beslissen waar je deze wil kopen. Naast de prijs kan je ook nog eens kijken hoe je deze iPhone het snelst kan hebben. Onderstaand vind je de verschillende prijzen. Als je bij de juiste partner bestelt wordt hij morgen geleverd!

Goedkope iPhone kopen

Wat kost een goedkope iPhone 8?

Een iPhone 8 is echt supertof, maar dat ding kost wel wat. Er zitten tegenwoordig wel prijsverschillen op de verschillende toestellen. Je hebt deze in 64Gb of 256GB. En uiteraard heb je ook nog de versie iPhone8 plus, deze kost dan weer net iets meer maar heeft wel een 5,5 inch scherm. Beide zijn momenteel overal wel vlot verkrijgbaar. Dus als je deze vandaag ergens zou bestellen, zit je er misschien morgen al op te tokkelen.

Hoeveel kost een iPhone X (10)?

Hoeveel kost nu de nieuwste iPhone X (10) van Apple? Wel, het is een technologisch vernufte smartphone, die zijn eigen ontgrendeld op gezichtsherkenning. Ja ja, de onderste “home” knop is volledig weg. Het straffe is, de gezichtsherkenning werkt zelfs in de donker. De iPhone X heeft natuurlijk nog vele andere voordelen. Het enige nadeel is de prijs, je moet er bijna een rib voor verkopen. Bekijk hier de prijzen bij verschillende aanbieders.

Bekijk hier promoties

Koop een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een iPhone die al eerder gebruikt is maar volledig nagezien, gerepareerd en schoongemaakt werd. Als het nodig zou zijn zullen er zelf onderdelen in vervangen worden. Met andere woorden je dan een 2dehand toestel dat waarvan je zeker bent dat het volledig in orde. Daarboven op geven de verkopers er ook nog eens de wettelijke verplichte garantie op.

Voordelen van een refurbished iPhone

  • Je bespaar tot wel 60%
  • Veel meer zekerheid dan een gewoon tweedehands-toestel
  • 2 jaar garantie bij aankoop in België
  • Nagekeken door experts.

Is een refurbished iPhone goed?

Zeker wel! Een refurbished iPhone bij Apple kopen is enorm betrouwbaar. Een refurbished iPhone wordt volledig nagekeken, zowel hardware matig en ook volledig getest. Waar nodig worden er onderdelen vervangen zelfs het glas wordt dikwijls vervangen. Hier worden normaal gesproken ook Apple onderdelen voor gebruikt. Dus geen cheap brol!
Wat extra vertrouwen geeft bij de aankoop van een refurbished IPhone is het feit dat je in België er 2 jaar garantie op krijgt!

Wil je een iPhone kopen in België ga dan gerust eens kijk bij Mackopen.be